Auto Greijmans Weert

Auto Greijmans Weert is een autobedrijf in Weert. Zoekt u een mooie tweedehands auto of heeft uw auto schade? Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar.

Auto Greijmans Weert is een autobedrijf wat al sinds 1972 Mazda dealer is. In december 2015 zijn wij in plaats van Mazda dealer, Mazda erkend reparateur geworden. Ons autobedrijf is gespecialiseerd in Mazda modellen, maar ook voor andere auto merken bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Bent u op zoek naar een mooie tweedehands auto? Dan bent u bij ons autobedrijf aan het juiste adres. Wij hebben een ruime en gevarieerde voorraad tweedehands auto’s. Vraag vandaag nog een proefrit aan.

 

Heeft u schade aan uw auto of is uw auto toe aan onderhoud of APK, bij Auto Greijmans Weert staan onze ervaren werknemers voor u klaar. Ons werkplaatspersoneel Frank Lamerikx en Leon Bouwels hebben apk-bevoegdheid en volgen met grote regelmaat de nieuwste opleidingen bij Mazda en hebben de nieuwste aparatuur.

 

Maak vandaag nog werkplaatsafspraak en voor u het weet, rijdt uw auto weer als een zonnetje!

 

De receptionist van Auto Greijmans Weert is Hans Vries, die tevens ook verantwoordelijk is voor het magazijn is het aanspreekpunt voor afspraken en aller hande vragen.

 

De verkoop en advisering van nieuwe en gebruikte auto’s is het terrein van Mike Greijmans. Neem daarom snel contact op of bekijk een van onze tweedehands auto’s.

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Auto Greijmans Weert, volg ons dan op Facebook.